Jag har vunnit ett liv!

Helén

SÅ LYCKLIG! Jag har varit på AKTIV semester!!! Vilken underbar semester!!!
En vecka på Öland, å jag orkade klättra upp i både Långe Jan & Långe Erik!!!! Promenera runt Alvaret!Cyklade Borgholm runt, cyklade till och från Borgholm slott cyklade vidare till Solidens park. Lekte med barnen på Bödastrand.Detta hade jag ALDRIG orkat tidigare!!

I Långe Jan mötte jag en kvinna som hade en kropp som liknade min i februari i år. Hon hade hankat sej upp ett 40 tal steg å stod flåsande med högrött ansikte, jag kunde nästan känna hennes puls.

Jag vet hur hon kände sig både psykiskt & fysiskt, har oxå försökt hänga med alla smala. Hon vände och gick ner medan hennes familj klättrade upp å såg på utsikten… fy vad jag led med henne! Detta möte gav mig insikt i hur mycket operationen faktisk betyder för mitt välbefinnande.

Jag har VUNNIT ett liv!
Å som extra bonus när jag hoppade upp på vågen nu på morgonen så har jag passerat -40KG!!

Helén


Jessica

Hej!
Kommer ni ihåg hur jag på 6 mån kontrollen berättade att jag sökte till polishögskolan, jag har nu kommit en bit på vägen och fick idag en kallelse till fystesterna!
Jag är överlycklig och så enormt tacksam för det är ni och Torsten som hjälpt mig att komma hit… Ni har gett mig ett nytt liv och jag står i evig tacksamhetsskuld till ER!

Att träffa er igår var enormt skönt och även om jag mått bra nästan hela tiden känns det oerhört sorgset att det var sista gången igår. (1årskontrollen) Jag hoppas att vi kan höras av även fast jag mår prima och livet rullar på. Jag kommer att sakna Er annars! =)

Jag hoppas att ni fått in mina blodvärden idag och att de verkar bra. Nu ska jag kila iväg till gymmet =) Men ge Torsten världens största kram och hälsa han så gott från mig, GLÖM INTE DET!;)

Ha en riktigt bra onsdag så hoppas jag verkligen att vi hörs av!

Många kramar från Jessica!


Jag hade aldrig klarat detta utan er i ryggen!

Malin

Idag är det exakt ett år sedan jag lämnade mitt rum på Bed & Breakfast och begav mig på vingliga ben till er.
Tror aldrig jag varit så nervös tidigare i mitt liv, och det ”krävdes” 5 st lugnande tabletter innan jag blev lugn.Min OP är det bästa beslut någonsin och tack vare er och operationen har jag fått mitt liv tillbaka! Hälsa till Torsten och Hans, om de minns mig.

Ni är fantastiska människor hela högen!!!När man kliver in genom huvudentrén hos er så möts man av en stor text om hur ni på Carlanderska möter era patienter. Vill bara säga att det stämmer till 100 %! Jag hade aldrig klarat detta utan er i ryggen!

Kram Malin


Christina

Hej!
Tänk, att det snart gått ett helt år sen min Gastric bypass ett helt år sen, som jag var mer nervös än vad jag nånsin tidigare varit för ett ingrepp, tror jag… men som jag nu i efterhand inte ångrar en sekund!! Skulle möjligen vara att jag inte kom till skott tidigare!
Jag vill bara säga att jag mår bättre än jag någonsin har gjort, både fysiskt och psykiskt, orkar, kan och vågar och det må vara en klyscha, men livet har verkligen fått en annan dimension och jag är så tacksam så det inte finns ord!
Stort tack till er för ert fantastiska bemötande och att ni har världens bästa läkare jobbande hos er, det behöver jag nog inte säga… Torsten är värd allt beröm som finns!

Goa hälsningar
Christina


Anna

Hej alla underbara på Carlanderska. Ett år har ”nästan gått” sedan jag och min väninna var hos er. Idag är livet på topp! 66 kilo till mina 165 cm ger mig BMI normalvikt! Hurra, jag är pigg, lätt och energisk. Jag äter det jag vill äta men bara i lagoma doser 😉

Jag träffar mina ”medsystrar” från op som bodde i samma rum via facebook så vi har fortfarande kontakt regelbundet.

Jag firade mitt år som ”opad” med en heldag i Gokvälls gör om mig studio. Tusen tack hela gänget för att ni gav mig möjligheten till ett nytt liv…

Anna


Statistik

I december 2012 genomförde vi en stor enkätundersökning där vi bad tidigare patienter gradera omhändertagandet på en 10-gradig skala, där 10 var extremt bra.

Så här svarade de:

Gastricbypass