Patienter berättar igen

Britt

Personalen är proffsig och varmt omhändertagande. Det är aldrig långt till en kram eller ett skratt. De är aldrig längre bort än ett mail eller ett telefonsamtal. Det är skönt att uppföljningstiden är så lång.

Britt Söderström (op 2017)


Pelle

Jag beslutade mig för att operera mig i slutet av oktober 2017 och fick då första tiden 2 januari 2018. Jag var väldigt motiverad till operation efter att ha jo-jo bantat i över 30 år. Diabetes och andra sjukdomar finns i familjen och de vill jag undvika att utveckla. Min operation gick smidigt och jag var hemma dagen därpå.

Min startvikt var 125.7 kg vid operationen och efter 8 månader så hade jag nått 83 kg, helt ofattbart, svårt att förklara!

Alla mina förväntningar på operationen har varit mer än portativa, jag kunde inte riktigt förställa mig detta resultat. Jag har fått tillbaka min energi och allt är så mycket enklare både till vardags och i arbetet. Jag har egentligen bara följt de rekommendationer som jag fått efter min operation.

Per Wallgren (op 2018)

Ulrika

-Operera sig? det är väl bara för tjockisar med en massa besvär? Ack så fel jag hade! Efter att ha bantat mer eller mindre sedan 25-års åldern, där kilona smög sig på sakta men säkert- så kände jag att det var nog. Jag ville inte banta längre, ville inte köpa större och större kläder, och ville inte få dåligt samvete av precis allt jag åt. Jag ville ha tillbaka min kropp, min ork och bestämma själv över mitt liv! Inte vänta på att diabetes skulle dyka upp, att knät skulle bli värre eller att de kraftiga snarkningarna skulle betyda skilda sovrum.

Jag opererades i december 2015 av Torsten Olbers. På bilderna skiljer det 2 år och nästan -30 kg. Idag lever jag ett aktivt liv, jag kan äta och dricka det jag vill- bara i mindre mängd. Jag har slutat snarka och börjat träna och känner mig dessutom fin (som förr!) i min nya kropp- jag ångrar mig inte.

Ulrika Törnblom (op 2015)

!function(){if(0==document.getElementsByClassName("wnd-cms").length)for(var e=document.getElementsByClassName("column-content"),s=0;s